Ga terug

Wie is Schoonheidssalon L'Image?
Schoonheidssalon L' Image staat voor kwaliteit en deskundigheid in de huidverzorgingbranche. Bij ons instituut bent u in professionele handen. Wij zijn aangesloten bij ANBOS.

Collega' s schoonheidsspecialisten kunnen bij groothandel l'image terecht voor Lavera natuurcosmetica (BDIH keurmerk) en Biodermal.

Huidverzorging
Uw huid is een uniek, persoonlijk en kostbaar bezit. De huid vraagt dagelijks om een aangepaste verzorging. Maar welke verzorging past bij u ?
In ons instituut bieden wij u een scala aan mogelijkheden. Na een grondige huidanalyse wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld naar uw wensen en keuze.

Behandelingen
Wij bieden u gezichts- of lichaamsbehandelingen, oplossen van huidproblemen, gespecialiseerde behandelingen zoals ontharen met hars, acnebehandelingen, lymfedrainage, shiatsu en diverse ontspannende massages  zoals voetreflex- en hot stone massages. Nieuw is de ontgiffende behandeling met kruidenstempels!!!
Altijd is de doelstelling het behalen van zichtbaar en tastbaar resultaat. U voelt zich zelfverzekerder als u weet dat u er goed verzorgd uitziet.

Producten
In ons instituut wordt gewerkt met Lavera, Weleda,  en Biodermal . Wij geven u een persoonlijk advies voor de verzorging van elke dag met de op uw huid afgestemde producten om de huid in een optimale conditie te blijven behouden.

Afspraak
Wij werken uitsluitend op afspraak zodat wij alle tijd voor iedere cliënt kunnen nemen. Indien u uw afspraak niet na kunt komen vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren aan ons te melden.

Openingstijden
De openingstijden zijn flexibel, maar vinden voornamelijk plaats in de middag en avond uren.

Voor meer informatie kan u ook kijken op:
www. natuurlijke-huidverzorging.nl  (webshop)
www.schoonheidssalonlimage.favorietje.nl